Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Ok

Fjedre i pianotråd

Er du på udkig efter et sted, hvor du kan købe fjedre i pianotråd? Så er du kommet til den rette side. Hos Frederiksberg Fjederfabrik har vi et stort udvalg af produkter i forskellige materialer, herunder blandt andet pianotråd, bronze, titanium, aluminium, messing og meget mere. Finder du ikke den fjeder i pianotråd, du søger, så kontakt os gerne alligevel. Vi udvikler fjedre efter vores kunders ønsker og behov.

Kontakt os på telefon 36 70 14 68, hvis du ønsker at høre mere om vores fjedre i pianotråd, bronze eller et helt tredje materiale.

Få et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Hvornår anvendes pianotråd?

Fjedre i pianotråd er ikke rustbehandlet, og de er derfor kun velegnet til indendørs brug, hvor der er et stabilt klima uden høje temperaturer og fugt. Hvis du ønsker en fjeder, der kan benyttes i et fugtigt miljø med høje temperaturer, skal du i stedet anvende en pianotråd i et rustfrit materiale. Du finder begge slags fjedre hos Frederiksberg Fjederfabrik.

Mange års erfaring

Hos Frederiksberg Fjederfabrik har vi over 75 års erfaring inden for branchen. Vi har gennem årene hjulpet mange virksomheder med at udvikle og producere fjedre specielt efter deres ønsker og behov. Vi har alt det udstyr, der er nødvendigt for at fremstille fjedre i den bedste kvalitet. Vi sætter en ære i altid at levere vores fjedre til den aftalte leveringstid og til konkurrencedygtige priser.

Få et tilbud på fjedre i pianotråd

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på fjedre i pianotråd, er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 70 14 68. Du kan også sende en forespørgsels via vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt efter, at vi har modtaget din henvendelse.