Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Ok

Fjedre i pianotråd

Er du på udkig efter et sted, hvor du kan købe fjedre i pianotråd? Så er du kommet til den rette side. Hos Frederiksberg Fjederfabrik har vi et stort udvalg af produkter i forskellige materialer, herunder blandt andet bronze, titanium, aluminium, messing og meget mere. Finder du ikke en beskrivelse af den fjeder, du søger, så kontakt os gerne alligevel. Vi udvikler og producerer efter vores kunders ønsker og behov.

Kontakt os på telefon 36 70 14 68, hvis du ønsker at høre mere om vores fjedre i pianotråd.

Få et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Hvornår anvendes pianotråd?

Fjedre i pianotråd er ikke rustbehandlet, og de er derfor kun velegnet til indendørs brug, hvor der er et stabilt klima uden høje temperaturer og fugt. Hvis du ønsker en fjeder, der kan benyttes i et fugtigt miljø med høje temperaturer, skal du i stedet anvende en pianotråd i et rustfrit materiale. Du finder begge slags fjedre hos Frederiksberg Fjederfabrik.

Mange års erfaring

Hos Frederiksberg Fjederfabrik har vi over 75 års erfaring inden for branchen. Vi har gennem årene hjulpet mange virksomheder med at udvikle og producere fjedre specielt efter deres ønsker og behov. Vi har alt det udstyr, der er nødvendigt for at fremstille fjedre i den bedste kvalitet. Vi sætter en ære i altid at levere vores fjedre til den aftalte leveringstid og til konkurrencedygtige priser.

Fleksibel levering – også med kort varsel

Vi har mange års erfaring i vores felt. Siden starten i 1938 har vi konstant fokuseret og arbejdet på at forbedre vores processer. Det betyder, at vi i dag har en både fleksibel og effektiv produktion. Uanset om du går efter en standardfjeder eller har en helt særlig ordre, gør vi vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Det er også tilfældet, selvom det er med kort varsel. Vores fleksible metoder gør nemlig, at vi kan levere hurtigt og præcist, uden at der gås på kompromis med kvaliteten.

Altid højeste kvalitet

En fjeder er ikke meget værd, hvis den er fremstillet i dårlig kvalitet. Så risikerer man, at den ikke holder særlig længe og hurtigt går i stykker. Derfor er kvalitet et af vores vigtigste parametre, når vi måler os selv. Ikke alene lever vores produktion op til de gældende ISO 9002 normer, men vi laver også vores egne løbende kvalitetstjek af vores fjedre. Det er din garanti for, at du får mere for pengene, når du bestiller dine fjedre her hos os. Selvom alle vores fjedre fås til rigtig gode priser, er det nemlig kvaliteten, der kommer først – og det gør en forskel, der kan mærkes.

Bredt sortiment

Vores store udvalg inden for fjedertråde gør, at vi altid kan hjælpe dig med det, du søger – uanset specifikationer - eller hvis det skal være en rustfri fjedertråd, der både tåler varme og fugt. Hvis du søger holdbare produkter i høj kvalitet, som lever op til de højeste kvalitetskrav, kan vi hurtigt producere og levere – også hvis du har mindre specialordrer. Vi stor erfaring med at udvikle og producere specialfjedre til dansk erhvervsliv gennem mange år og er klar til at hjælpe dig med dine ønsker. Kontakt os og hør nærmere og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Søger du en bestemt fjedertråd?

Vi producerer både små og store fjedre i forskellige tykkelser og længder. Mangler du en bestemt fjederstørrelse? Og har du brug for få eller mange? Så kontakt os gerne med dine specifikke ønsker, da vi i de fleste tilfælde altid kan hjælpe dig med en løsning. Med 80 års erfaring inden for branchen er vi en stabil og leveringsdygtig samarbejdspartner. Vi har gennem årene fremstillet materialer af højeste kvalitet til mange forskellige brancher, herunder håndværks-, elektronik-, medicinal- og maskinbranchen. Vi har derfor solid erfaring med at udvikle og producere trådemner - både fra større mængder standardfjedre til mindre partier af specialfjedre.

Få et tilbud

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på fjedre, er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 70 14 68. Du kan også sende en forespørgsel via vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt efter, at vi har modtaget din henvendelse.