Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Ok

Trækfjedre til alle formål

Trækfjedre vikles med en forspænding (po), som er kraften der er nødvendig for at trækfjederen kan begynde at strække sig.

Det er muligt at fremstille trækfjedre med forskellige typer af øjer, fx tyske øjer, engelske øjer, løse øjer, sideøjer og pladeøjer. De mest benyttede øjetyper er tyske øjer, sideøjer samt de engelske øjer, hvor det tyske øje klart er det stærkeste.

Trækfjedre kan også fremstilles med kroge i mange forskellige længder og udformninger. I stedet for øjer og kroge kan man også anvende gevindindsatser i enderne ved højt dynamisk belastede træk. I gevindindsatser kan man isætte løst øje/krog eller gevindstykke/bolt.

Hvor bruger man trækfjedre?

Trækfjedrene er som beskrevet ovenfor kendetegnet ved deres øjer. Hvilke man vælger, er afhængigt af, hvordan fjederen skal fæstnes. Med andre ord bør man vælge øjer ud fra, hvor trækfjedren skal bruges, og i hvilken sammenhæng. En trækfjeder bruges typisk i produktionen af store maskiner, fx landbrugsmaskiner. Med vores store erfaring og knowhow i branchen og om fjedre generelt, har vi både ekspertise og udstyr til at fremstille trækfjedre til netop dine ønsker og behov. Uanset om du vil bestille en stor mængde standard-trækfjedre, eller du har en mere specifik og særlig ordre, står vi altid klar til at hjælpe.

Trækfjedre efter ISO 9002

I vores produktion anvender vi udelukkende materialer, der opfylder alle gældende krav. Gennem vores kvalitetsstyringssystem (ISO 9002) sikrer vi, at alle vores trækfjedre lever op til de til enhver tid gældende kvalitetskrav.

Ønsker du at modtage et tilbud på trækfjedre eller vil du have mere information om vores produkter, er du velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular eller ringe på telefon 36 70 14 68.

Få et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.