Trækfjedre til alle formål

Trækfjedre vikles med en forspænding (po), som er kraften der er nødvendig for at trækfjederen kan begynde at strække sig.

Det er muligt at fremstille trækfjedre med forskellige typer af øjer, fx tyske øjer, engelske øjer, løse øjer, sideøjer og pladeøjer. De mest benyttede øjetyper er tyske øjer, sideøjer samt de engelske øjer, hvor det tyske øje klart er det stærkeste.

Trækfjedre kan også fremstilles med kroge i mange forskellige længder og udformninger. I stedet for øjer og kroge kan man også anvende gevindindsatser i enderne ved højt dynamisk belastede træk. I gevindindsatser kan man isætte løst øje/krog eller gevindstykke/bolt.

Trækfjedre efter ISO 9002

I vores produktion anvender vi udelukkende materialer, der opfylder alle gældende krav. Gennem vores kvalitetsstyringssystem (ISO 9002) sikrer vi, at alle vores trækfjedre lever op til de til enhver tid gældende kvalitetskrav.

Ønsker du at modtage et tilbud på trækfjedre eller vil du have mere information om vore produkter, er du velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular eller ringe på telefon +45 36 70 14 68.

Få et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.