Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Ok

Trykfjedre til ethvert behov

Af alle typer fjedre er den mest anvendte en trykfjeder. Trykfjedre er en åben skruefjeder, hvis funktion oftest er at gøre modstand over for en trykkraft. De kan have mange forskellige udformninger, såsom cylindrisk, konisk, tøndeformet og trisseformet. Vi kan levere alle typer trykfjedre uden tillagte ender, med tillagte ender eller med planslebne ender.

Vi kan tilpasse enhver produktion til den enkelte kundes behov.

Anvendelse af trykfjedre

Små trykfjedre bruges bl.a. i låsecylindere, mens større fjedre for eksempel kan ses på legepladsens vippedyr. De fremstilles normalt med en konstant diameter, men kan også laves i andre former, hvor der er behov for det – fx koniske, konkave, konvekse eller en kombination heraf. Trykfjedre fås med andre ord i mange størrelser og anvendes i mange forskellige forbindelser og inden for mange forskellige brancher. Vi fremstiller trykfjedre ud fra dine ønsker og behov, så du får netop den slags fjedre, som du har behov for i din specifikke situation.

Har du brug for trykfjedre?

Trykfjedre kan altså anvendes på mange måder og i mange situationer. Hos Frederiksberg Fjederfabrik har vi over 75 års erfaring i vores fag, og vi har derfor hjulpet mange forskellige virksomheder gennem tiden. Både store og små trykfjedre kan nemlig bruges i mange sammenhænge, fx til fremstilling af maskiner eller produkter. Vores fleksible fremstillingsmetoder og store knowhow sikrer, at vi kan hjælpe alle. Blandt andet arbejder vi tæt sammen med virksomheder i maskin-, håndværk- og medicinalindustrien. Men selv hvis du ikke falder ind under disse kategorier, gør vi altid vores bedste for at imødekomme dine behov. Hvis du har behov for en pålidelig og fleksibel producent af fjedre, er vi altså et godt valg.

Trykfjeder produceres efter ISO 9002

Vores produktion af fjedre foregår udelukkende med materialer, der opfylder alle gældende krav inden for fjederproduktion. Gennem vores kvalitetsstyringssystem sikrer vi, at alle vores trykfjedre lever op til de til enhver tid gældende kvalitetskrav og dermed til ISO 9002. Derfor er du sikret en høj og ensartet kvalitet for pengene, selvom vores fjedre fås til meget konkurrencedygtige priser.

Vil du have et tilbud på en bestemt trykfjeder, på en serie af trykfjedre eller vil du bare have mere information om vore produkter, er du altid velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular eller ved at ringe til os på telefon 36 70 14 68.

Få et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.