Trykfjedre til ethvert behov

Af alle typer fjedre er den mest anvendte en trykfjeder. Trykfjedre kan have mange forskellige udformninger, såsom cylindrisk, konisk, tøndeformet og trisseformet. Vi kan levere alle typer trykfjedre uden tillagte ender, med tillagte ender eller med planslebne ender.

Vi kan tilpasse enhver produktion til den enkelte kundes behov.

Anvendelse af trykfjedre

Små trykfjedre bruges bl.a. i låsecylindere, mens større fjedre for eksempel kan ses på legepladsens vippedyr. Trykfjedre fås med andre ord i mange størrelser og anvendes i mange forskellige forbindelser og inden for mange forskellige brancher.

Trykfjeder produceres efter ISO 9002

Vores produktion af fjedre foregår udelukkende med materialer, der opfylder alle gældende krav inden for fjederproduktion. Gennem vores kvalitetsstyringssystem sikrer vi, at alle vores trykfjedre lever op til de til enhver tid gældende kvalitetskrav og dermed til ISO 9002.

Vil du have et tilbud på en bestemt trykfjeder, på en serie af trykfjedre eller vil du bare have mere information om vore produkter, er du altid velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular eller ved at ringe til os på telefon +45 36 70 14 68.

Få et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.