Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Ok

Vi tilbyder

Vi udvikler og producerer alle typer af fjedre til alle typer af virksomheder. Med over 75 års erfaring i udvikling og produktion af fjedre har vi erfaringen og ekspertisen, til at kunne hjælpe din virksomhed.

Ring til os på telefon 36 70 14 68 og lad os tage en snak omkring hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Du kan også blot udfylde kontaktformularen her og sende os en besked. Så sørger vi for at vende tilbage med svar hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Udvikling og produktion til virksomheder

Frederiksberg Fjederfabrik er den foretrukne samarbejdspartner for virksomheder, som har brug for specialproducerede fjedre til produktionen. Gør brug af vores mangeårige erfaring og tag os med på råd i udviklingsfasen af de ønskede fjedre.

Moderne produktion

Produktionen består af moderne CNC-styrede maskiner og en håndvikleafdeling med enkeltstyk produktion. Dette sikrer en fleksibilitet, samtidigt med at fjedrene lever op til ISO 9002 standarder.

Den viden og erfaring vi har opbygget gennem en lang årrække kombineret med vor maskinpark og store know-how, giver os et overblik, som gør os i stand til at yde meget hurtige leverancer af både serie og prototyper.

Hvorfor vælge os?

Med over 75 års samarbejde med en lang række virksomheder inden for alle typer af brancher, ved vi hvad der skal til for et godt samarbejde.

Hvis vi skal fremhæve vore styrker er det følgende:

  • Hurtige leverancer
  • Præcise leverancer (vi modtager diplomer fra nogle af vore faste kunder)
  • Høj kvalitet
  • Små og mellemstore serier, samt enkelt styks produktion.
  • Meget konkurrencedygtige priser

Lad det komme an på en prøve - vi glæder os til at efterleve dine forventninger.

Ønsker du et tilbud, er du mere end velkommen til at foretage en forespørgsel via vores kontaktformular eller kontakte os på telefon 36 70 14 68.